Mobilizarea (ini)moșilor și minunea de Crăciun…

page

Se spune că în spatele fiecărei minuni stă, adesea, foarte multă muncă. Înclin să fiu de acord cu acest lucru, având experiența ultimelor câteva zile. Dragostea și bucuria celor care s-au implicat au făcut posibilă această minune.

Ieri a fost o zi specială. Casa noastră a fost scena unei adevărate desfășurări de forțe din partea (ini)Moșilor Crăciuni care fac posibilă minunea de sărbători care va aduce zâmbete pe chipul a sute de oameni. Fără ei și fără voi, cei care ați donat și ați dat de veste la rude și la prieteni, nimic nu ar fi fost posibil.

În mare parte cadourile au fost acoperite, în afară de 22 care mai întârzie un pic. (Ini)moșii și-ai făcut treaba. Săptămâna aceasta se colectează cadouri de la cei care au promis, iar sâmbătă și duminică ele vor ajunge în casele copiilor. Celelalte nevoi materiale sunt de asemenea acoperite. Singurul lucru care mai poate fi făcut este ca, în măsura în care vor mai rămâne resurse, să oferim pachete de alimente familiilor cele mai sărace dintre cei mai sărace. Aici încă mai este loc pentru cei care doresc să facă mai mult sau nu au reușit să se alăture încă în echipa de (ini)moși.

Mulțumim: Sara, Anca, Mila, Cătălina, Timi, Elena, Daniel, Mihai, Marius, Călin, Vitalie, Andreea, Cornel, Iulia, Daniela, Mariana, Chris, Pat, Bambi și tuturor celor mulți care s-au înrolat în armata care a ales ca armă dragostea de aproape. Voi sunteți eroii noștri și vă mulțumim. Și îi mulțumim în primul rând lui Dumnezeu, care ne-a dat resurse pentru a putea dărui.

Mai sunt 22 de cadouri de făcut… 

Ce zici, te bagi?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s