Ziua 6: Bucurie pentru masa de Crăciun…

Una dintre familiile care astăzi au primit pachete cu alimente

Una dintre familiile care astăzi au primit pachete cu alimente

Românii au intrat, ca în fiecare an, în febra ultimelor pregătiri dinaintea Crăciunului. Luminițele aprinse peste tot în oraș sau colindele care răsună obsedant la radio si la televizor, nu reușesc, însă, să pună ceva pe masa unora dintre semenii noștri. Ei sunt dintre aceia cărora voluntarii campaniei Bucurie de Crăciun și-au dedicat ultimele săptămâni.

Noi alergăm după cadouri: multe, frumoase, elegant împachetate… Ei se zbat pentru a pune înaintea copiilor pâinea cea de toate zilele.

Noi avem muzică, beteală și brad. Ei plâng, pe furiș, de neputință, atunci când pruncul le spune: ”Vreau și eu, noi de ce n-avem?”

Noi primim colindători, selectiv și după cum avem chef. Ei sunt, adesea, cei care ne colindă, în speranța unui leu în plus…

Astăzi am ajuns în vizită la 10 familii nevoiașe cu pachete de alimente, cupărate ieri noapte, cu ultimele resurse de care mai eram în stare după o zi lungă și grea. Cu greu putem descrie bucuria celor care au primit. Am învățat de la ei secretul mulțumirii. Ne-am reamintit cât suntem de binecuvântați. Am văzut și cât de puțin e nevoie să faci pentru a aduce bucurie și speranță celor care au cea mai mare nevoie de ea.

Le mulțumim celor care au dăruit bănuții necesari achiziționării acestor pachete. Dumnezeu să vă răsplătească, oameni buni și iubitori!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s