Acțiunea (ini)moșilor a început!


boom

Dragi (ini)moși,

Suntem foarte aproape de atingerea obiectivului nostru final, acela de a aduce 300 de zâmbete pe chipul a 300 de copii. Cei care nu ați confirmat încă, vă rog să o faceți. Mai sunt doritori pe lista de așteptare, dornici să facă un cadou… 

Vă reamintim faptul că data limită a colectării cadourilor este 10 decembrie, pentru a ne putea organiza și pregăti din timp. Între 17 și 23 decembrie (ini)moșii voluntari vor merge cu cadourile la copii și tare ne dorim să fie totul gata până atunci!

Punctul de colectare este situat în Calea Floreasca nr.132, sector 1, București – cu telefon în prealabil la numărul: 0733.999.944 (Daniel Paloș).

Dacă sunteți dintr-un alt oraș, coletul poate fi trimis (prin curier) la adresa:

Marian Zaharia, Strada Făt Frumos, Nr.8, Bl.P16, Sc.2, Et.2, Apt.36, Sector 5, București, Telefon: 0727.371.166

Pentru cei care doresc în continuare să se implice, oferim oportunitatea de a dărui financiar, după posibilități, pentru masa de Crăciun – pe care o vom pregăti pentru copiii la care vom merge și familiile lor. De asemenea, dorim să facem coșuri cu alimente de bază pentru cei mai săraci dintre cei mai săraci din lista noastră. Noi ne-am gandit la minimum 50 de familii. Cu o donație de 50 de lei veți acoperi un pachet de alimente, în timp ce 20 de lei vor fi suficienți pentru masa de Crăciun a unei persoane defavorizate. Pentru a vă implica în acest sens, vă rugăm să accesați: http://hrc.org.ro/doneaza/ sau să pregătiți dumneavoastră un pachețel cu alimente de bază, neperisabile, pentru una dintre aceste familii – poate chiar pentru copilul la care v-ați gândit inițial.

Vă mulțumim pentru generozitate și pentru decizia de a iubi pentru o zi (cel puțin) un copil ca și când ar fi al vostru.

Cu drag,

Moșul Executiv  🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s