Cadoul pentru copilul tău… este gata?

page

DRAGI (ini)MOȘI,

Copiii ne întreabă, ori de câte ori ne văd:

Nenea, cât mai e?…”

Le răspundem că ”puțin” și îi întrebăm dacă au fost cuminți. Ce credeți, o să ne spună vreunul că nu? 🙂

Campania ”Bucurie de Crăciun” este pe ultima sută de metri în ceea ce privește colectarea cadourilor și pregătirile pentru zilele în care vom bate, cu sensibilitate, la ușițele a peste 300 de inimioare, pentru a le spune că Dumnezeu le iubește, că noi le iubim, că încă mai există speranță și… ”Bucurie de Crăciun”.

Dacă v-ați înscris pe listele noastre și ați promis un cadou pentru unul dintre cei 300 de copii, vă reamintim că data limită de colectare a acestora este 10 decembrie. După această dată, voluntarii noștri se vor reuni și vor începe munca de sortare, etichetare, ambalare, etc. Unii vor merge la cumpărături, pentru a ne asigura că nici un micuț nu rămâne de Crăciun fără cadou.

Punctul de colectare este situat în:

Calea Floreasca nr.132, sector 1 – cu un telefon în prealabil la numărul: 0733.999.944 (Daniel Paloș).

Dacă sunteți dintr-un alt oraș, coletul (încă mai) poate fi trimis prin curier la adresa:

Marian Zaharia, Strada Fat Frumos, nr.8, bl.P16, sc.2, et.2, apt.36, sector 5, București, Telefon: 0727.371.166

La acest moment nu mai există pe lista noastră copii care să nu fie alocați unor (ini)moși. Pentru cei care doresc în continuare să se implice, oferim oportunitatea de a dărui, după posibilități, pentru masa de Crăciun – pe care o vom pregăti pentru copiii la care vom merge și familiile lor. De asemenea, dorim să facem coșuri cu alimente de bază pentru cei mai săraci dintre cei mai săraci din lista noastră. Noi ne-am gandit la minimum 50 de familii. Pentru 20 dintre acestea am obținut o sponsorizare de la un supermarket, ar mai fi încă 30.

Pentru a vă implica în acest sens, vă rugăm să accesați: http://hrc.org.ro/doneaza/ sau să pregătiți dumneavoastră un pachețel cu alimente de bază, neperisabile, pentru una dintre aceste familii – poate chiar pentru copilul la care v-ați gândit inițial.

Vă mulțumim pentru implicarea alături de noi. Minunile la care suntem martori sunt posibile mai ales datorită faptului că voi ați spus: ”DA, de Crăciun voi iubi un copil sărman… ca și când ar fi al meu.”

Dincolo de forfota din oraș, vă invităm să facem liniște în inimile noastre. Să le permitem să facă loc, cu dragoste, Pruncului Sfânt, care să ne schimbe viața și să ne ajute să iubim mereu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s