Despre ce este vorba?

44613898_2162098657143248_2076622859484004352_n

Noi suntem Dana și Mike Zaharia, doi nebuni care, alături de o echipă tot mai mare și mai frumoasă, doresc să-și dedice viața semenilor. Inima noastră bate pentru cei săraci și triști, pentru cei singuri și marginalizați de societate.

De câțiva ani buni, avem un vis de fiecare dată când vine Crăciunul: ne dorim să pregătim cadouri  pe care să le ducem la copiii nevoiași din București. Campania ”Bucurie de Crăciun” este deja la al optulea an consecutiv și… va continua! Pentru aceasta este nevoie de o minune, care se reînnoiește în fiecare an. Vrem să le oferim o seară magică și șansa de a se bucura de copilărie.

Pentru mai multe informații sau pentru a lua legătura cu noi, pentru a stabili împreună cum te poți implica, scrie-ne la mike4hope@gmail.com sau sună la 0727.371.166 sau la 0722.676.226. Intră pe prima pagină a blogului pentru detalii și Regulamentul Campaniei

 Ce zici, te bagi?

29 de gânduri despre „Despre ce este vorba?

  1. Pingback: Mai sunt copii fără copilărie… | Bucurie de Craciun

  2. cu mare drag doresc sa particip sa pot purta o mica bucurie celor ce au nevoie..doresc informatii si cum pot intra in contact ..va multumesc

    Apreciază

  3. Pingback: 30 de copii caută de Crăciun 30 de MOŞI ! - Alex Gavriliu

  4. Pingback: Mai sunt copii fără copilărie « Hope Rescue Centre

  5. Pingback: Pentru toti cei care intreaba ”de ce faceți asta, si ce inseamnă Bucurie de Crăciun?” | Bucurie de Craciun

  6. Buna as vrea sa fiu eu Mos Craciun pentru Emilia are o scrisoare pentru mos in care ii cere incaltari nr 36 si o geaca si dulcuri. Ce trebuie sa fac unde le pot trimite? Am lasat un email astept sa imi spuneti cum procedez. Multumesc pt tot ceea ce faceti.

    Apreciază

    • Draga Iulia,

      In primul rand tin sa iti multumesc pentru dorinta ta de implicare. Te rog sa imi spui daca doresti sa faci un cadou pentru un copil. Lista cu cei (inca) disponibili este actualizata zilnic.

      Ne-am bucura si daca doresti sa te alaturi echipei de voluntari. Bineinteles ca asta va implica mai mult decat vizita la un singur copil – poate sa daruiesti o zi din viata ta. Cu aceasta ocazie vei putea sa cunosti si copilul caruia ii faci cadoul. Rugamintea este sa confirmi aceasta disponibilitate, pentru ca lista cu cei care pot merge fizic este, logic, limitata ca numar.

      Nu cred ca putem promite cuiva ca vom prinde exact momentul si vom face poza cu absolut fiecare copil. Ei sunt foarte multi, destul de agitati iar pozele vor fi facute de catre o singura persoana, tot voluntar. Dar, daca te uiti pe pozele de anul trecut, vei vedea ca am reusit in cele mai multe cazuri.

      Asteptam cu bucurie raspunsul tau,

      Marian

      Apreciază

  7. Bună ziua! Aş avea o întrebare: cadoul este impus de cineva? Ca valoare, conţinut, etc… Adică pe lângă ce s-ar cumpăra, s-ar putea pune şi haine sau încălţăminte rămase mici, în stare bună, evident?

    Apreciază

  8. Minunat! Nu am cuvinte…absolut minunat ceea ce faceți.am sa va scriu pe e- mailul indicat numele unui copil din lista pentru a cumpăra cadoul.felicitări!!!

    Apreciază

  9. Pingback: Copilul tău… are cadou? | Bucurie de Craciun

Lasă un comentariu