Despre ce este vorba?

 Noi suntem Dana și Mike Zaharia, doi nebuni care, alături de o echipă tot mai mare și mai frumoasă, doresc să-și dedice viața semenilor. Inima noastră bate pentru cei săraci și triști, pentru cei singuri și marginalizați de societate. De câțiva ani buni, avem un vis de Crăciun: ne dorim să pregătim cadouri  pe care să le ducem pe stradă, la copiii fără adăpost sau alți copii nevoiași din București și din alte zone ale țării. Nu unul, nu două, nu zece ci sute… Pentru aceasta este nevoie de o minune, care se reînnoiește în fiecare an. Vrem să le oferim o seară magică și șansa de a se bucura de copilărie.

De ce avem nevoie? Avem nevoie să strângem în echipa noastră oameni care iubesc, cărora le pasă. Avem nevoie de voi…

 Ce puteți face?

 • Puteți să ne cereți o scrisoare sau informații despre copii. Unii chiar au scris la Moș Crăciun și speră că au fost suficient de cuminți ca să primească ceva. Noi suntem poștașii, voi puteți fi Moșul cel bun. Dacă nu aveți timp, noi putem face cadoul în locul vostru. Costurile sunt mici (100 de lei) dar rezultatele sunt mari.
 • Puteți participa cu produse alimentare neperisabile. Ca în fiecare an, vom încerca să contribuim la masa de Crăciun a unora dintre cei mai nevoiași dintre prietenii noștri!
 • Nu în ultimul rând, puteți să vă înscrieți printre voluntari. Ce veți face? Veți colecta cadouri, le veți sorta, le veți eticheta, veți fi acei îngerași care fac totul posibil În limita locurilor disponibile, veți putea merge împreună cu noi pentru a oferi o parte din timpul și din inima voastră, pentru a dărui dragoste și un strop de omenie. Veți cânta colinde la minus grade Celsius și veți aprecia mai mult condițiile de acasă.

Pentru mai multe informații sau pentru a lua legătura cu noi, pentru a stabili împreună cum te poți implica, scrie-ne la marian@hrc.org.ro.

 Ce zici, te bagi?

217036_209518875734579_5303511_n

Reclame

26 de gânduri despre „Despre ce este vorba?

 1. Pingback: Mai sunt copii fără copilărie… | Bucurie de Craciun

 2. cu mare drag doresc sa particip sa pot purta o mica bucurie celor ce au nevoie..doresc informatii si cum pot intra in contact ..va multumesc

  Apreciază

 3. Pingback: 30 de copii caută de Crăciun 30 de MOŞI ! - Alex Gavriliu

 4. Pingback: Mai sunt copii fără copilărie « Hope Rescue Centre

 5. Pingback: Pentru toti cei care intreaba ”de ce faceți asta, si ce inseamnă Bucurie de Crăciun?” | Bucurie de Craciun

 6. Buna as vrea sa fiu eu Mos Craciun pentru Emilia are o scrisoare pentru mos in care ii cere incaltari nr 36 si o geaca si dulcuri. Ce trebuie sa fac unde le pot trimite? Am lasat un email astept sa imi spuneti cum procedez. Multumesc pt tot ceea ce faceti.

  Apreciază

  • Draga Iulia,

   In primul rand tin sa iti multumesc pentru dorinta ta de implicare. Te rog sa imi spui daca doresti sa faci un cadou pentru un copil. Lista cu cei (inca) disponibili este actualizata zilnic.

   Ne-am bucura si daca doresti sa te alaturi echipei de voluntari. Bineinteles ca asta va implica mai mult decat vizita la un singur copil – poate sa daruiesti o zi din viata ta. Cu aceasta ocazie vei putea sa cunosti si copilul caruia ii faci cadoul. Rugamintea este sa confirmi aceasta disponibilitate, pentru ca lista cu cei care pot merge fizic este, logic, limitata ca numar.

   Nu cred ca putem promite cuiva ca vom prinde exact momentul si vom face poza cu absolut fiecare copil. Ei sunt foarte multi, destul de agitati iar pozele vor fi facute de catre o singura persoana, tot voluntar. Dar, daca te uiti pe pozele de anul trecut, vei vedea ca am reusit in cele mai multe cazuri.

   Asteptam cu bucurie raspunsul tau,

   Marian

   Apreciază

 7. Bună ziua! Aş avea o întrebare: cadoul este impus de cineva? Ca valoare, conţinut, etc… Adică pe lângă ce s-ar cumpăra, s-ar putea pune şi haine sau încălţăminte rămase mici, în stare bună, evident?

  Apreciază

 8. Minunat! Nu am cuvinte…absolut minunat ceea ce faceți.am sa va scriu pe e- mailul indicat numele unui copil din lista pentru a cumpăra cadoul.felicitări!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s